AVBER, SEŽANA, prodamo v celoti zazidljivi parceli s pogledom proti Nanosu, Krasu in morju, PRIMERNO ZA INVESTITORJE!

2 v celoti zazidljivi parceli s pogledom proti Nanosu, Krasu in morju, primerni za investitorje
PRODAMO 221€ /m2 - Zemljišče
R169 4398 m2

AVBER, SEŽANA, prodamo v celoti zazidljivi parceli s pogledom proti Nanosu, Krasu in morju, PRIMERNO ZA INVESTITORJE!

Opis nepremičnine: Prodamo 2 zazidljivi parceli v skupni izmeri 4.398 m2 na mirni, sončni in zeleni lokaciji s pogledom proti Nanosu, Krasu in morju. Izredno primerno za investitorje.

Parceli se držita skupaj in sta zravnani. Z gradnjo se lahko takoj prične. Parceli obdaja visok kamnit zid, na zemljišču pa se nahaja še velik kup kvalitetnega kamenja, ki se lahko uporabi pri gradnji.

Gradijo se lahko samostojne hiše, vile, počitniške hiše, dvojčki, vrstne hiše. Pri gradnji je potrebno upoštevati kraški stil. Možna je tudi parcelacija na več manjših parcel, ki se lahko samostojno prodajo ali pa se na njih zgradijo posamezne enote.

Parceli se nahajata na mirni in zeleni lokaciji v vasi Avber, ki je tipična kraška vasica in jo imenujejo tudi vas z razgledom, saj je najvišje naselje na Krasu, kjer se hiše nahajajo celo nad 400 m nadmorske višine. Iz parcel se zato odpira čudovit pogled na Nanos, Kras in morje. Povsod v okolici naselja se razprostirajo vinogradi, večinoma posajeni s trto refošk, kar nam da svetovno znano vino-kraški teran. Nad naseljem so še ostanki prazgodovinskega gradišča, ki je bilo naseljeno od bronaste dobe naprej. Vas tudi širi svojo turistično ponudbo, v njej se nahajata dve turistični kmetiji, ki ponujata tudi prenočitve. Poleg tega je vas vključena v tako imenovano Jakobovo pot, ki je slovenski del mednarodne Evropske pešpoti E7, ter nekaterih lokalnih pešpoti.

Meje obeh parcel so urejene.

Dostop do parcel je urejen po občinski poti.

Priključki za vodo, elektriko ter telekomunikacije se nahajajo na parceli.

Do AC priključka je 15 min vožnje.

Parceli sta vpisani v ZK.

Vabljeni na ogled!

Cena: 221 EUR/m2

Koda: R169

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine