GROSUPLJE – CIKAVA

Grosuplje Cikava – samostojna obnovljena hiša
PRODAMO 299.000€ - Hiša
M54 256,90 m2 9 Sobno 2 x Kopalnica 1 x Garaža 4 x Parking

GROSUPLJE – CIKAVA

Posredujemo pri prodaji nedavno obnovljene samostojne stanovanjske hiše s skupno površino 256,90 m2, ki sestoji iz hiše z dvema stanovanjema in garaže s površino 60,50 m2. Hišo, ki se nahaja v urejenem naselju družinskih hiš v občini Grosuplje obkroža pravokotna, ravna in sončna parcela velika 610 m2.

Lokacija je primerna za vse, ki si želijo živeti umaknjeni od mestnega vrveža, le nekaj minut vožnje stran pa je na voljo vsa pomembna infrastruktura, ki jo nudi bližnje Grosuplje. Bližina avtoceste (izvoz Cikava) omogoča hitro povezavo z Ljubljano in z ostalimi kraji po Sloveniji.

Hiša je grajena klasično v dveh etažah, ki sta med seboj povezani in sestoji iz:

– pritličja: kjer se nahajajo vhod z vetrolovom, hodnik z garderobno sobo in s stopnicami, kotlarna, iz hodnika se vstopi v bivalno kuhinjo z jedilnico, ki ima neposreden izhod na dvorišče, v dve sobi ter kopalnico s tušem. Stanovanje v pritličju je ločeno s samostojnimi vhodnimi vrati iz notranjega hodnika.

– nadstropja: na katerega se povzpnete po ravnih stopnicah, tu se nahajajo dve spalnici, ena otroška soba, dnevna soba z izhodom na veliko teraso, velika kuhinja z jedilnico ter obnovljena kopalnica s kadjo.

Ob hiši stoji velika garaža (60,50 m2) z asfaltiranim dovozom, ki je v celoti pokrit z nadstreškom. Garaža omogoča parkiranje dveh vozil ter ima dovolj prostora tudi za druge potrebe (delavnica, parkiranje motorjev, koles, odložišče za smuči, dodatna shramba za stvari ipd.).

Hiša je bila zgrajena je bila l. 1978 iz kvalitetnih materialov, je redno vzdrževana in večkrat obnovljena: l. 2005 (streha in fasada) ter l. 2019. Obnova iz l. 2019 obsega: dodatna izravnava tal, talna izolacija in nove talne obloge v pritličju in v nadstropju, obnova napeljav za centralno ogrevanje (novi radiatorji, vse cevi so na novo vgrajene in skrite v zidovih), celovita obnova električnih in vodovodnih inštalacij, celovita obnova kopalnice v nadstropju, zamenjava oken.

Skrbni lastniki vzdržujejo urejeno okolico na zavidljivo visokem nivoju. Obkroža jo lepa zelenica z nekaj drevesi, vinsko trto in zelenjavnim vrtom na katerem je postavljen tudi rastlinjak.

Parkiranje za večje število vozil je zagotovljeno v veliki garaži (2 vozili) ali pod nadstreškom na lastnem zemljišču (3-4 vozila).

Za ogrevanje je predvidena uporaba drv ali kurilnega olja seveda pa se lahko . Hiša ima vse priključke.

Hiša z dvema kopalnicama in dvema kuhinjama je primerna tudi za večjo družino, za dve družini ali za nekoga, ki bi poleg hiše potreboval večjo garažo za opravljanje dejavnosti.

Vse zainteresirane vabimo na ogled in nakup!

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Prevzem v posest je možen v kratkem času oziroma v skladu z dogovorom.

Cena: 299.000 EUR

Koda: M54

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1980
 • Prenovljeno leta: 2005-2019
 • Nadstropje: P+1
 • Energetska izkaznica: D
 • Ogrevanje: CK - radiatorji
 • Nova streha: DA
 • Nova fasada: 2005
 • Bližina trgovine: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina avtobusa: DA

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine