Kriška vas nad Višnjo Goro, hiša na izjemni lokaciji, prodamo

Izjemna lokacija, kvalitetna gradnja.
Naprodaj 229.000€ - Hiša
B152 220 m2 5 Sobno 2 x Kopalnica Zgrajeno leta: 2011

Na sončni, razgledni in zelo mirni lokaciji ob gozdu na polževski planoti (cca 600 mnm) prodamo samostojno hišo v 5. GF, s 220 m2 neto uporabne stanovanjske površine ( tlorisne površine 3 x 60 m2 + dodatnih 20 m2), začetek gradnje leta 2011, na parceli v velikosti 505m2. Hiša je kvalitetno, klasično grajena, ima tri etaže (K+P+M), sodoben – odprt tloris z veliko steklenih površin in naslednji razpored:- prva etaža (klet) : kurilnica, večji večnamenski prostor, soba – shramba, .

– druga etaža (pritličje) : predsoba, sanitarije, utility, velik dnevni prostor s kuhinjo z veliko steklenih površin in izhodom na travno teraso z JZ orientacijo.

– tretja etaža (mansarda): spalnica, kopalnica, dve sobi, večja terasa z izjemnim razgledom.

V hiši je predpriprava za alarm, domofon, notranja električna omarica zmontirana, voda že priključena .Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko, zato je izvedeno talno ogrevanje in predpriprava za montažo zunanje enote.Kritina je betonska (Golob), žlebovi eloksiran aluminij, izolacija fasade v debelini 15 cm. Kvalitetno stavbno pohištvo s troslojno zasteklitvijo.

Objekt ima predvideno MČN (dvoprekatna greznica že vkopana)

Za otroke je organiziran šolski prevoz. Vrtec, osnovna šola (Ivančna Gorica), avtobus, vlak, trgovina, pošta in dostop na AC je v 4 km oddaljeni Višnji Gori. Do centra Ljubljane je 29 km. Zelo urejeno naselje arhitekturno bogatih novejših hiš, pozimi redno in ažurno pluženo.

Prodaja se tudi sosednja hiša v 3. podalšani GF, za ceno 169.990,00 Eur.

Vsa gradbena dokumentacija in ZK urejena.

Za ljudi, ki cenijo prednosti urejenega podeželjskega okolja, brez vplivov industrije in intenzivne obdelave, še vedno pa dovolj blizu prestolnice (cca 20 -25 min vožnje po AC)!

Vabljeni na ogled !

 

Dodatne Informacije

  • Zgrajeno leta: 2011
  • Lega: JZ
  • Park, zelene površine: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine