LJUBLJANA – BEŽIGRAD – Ptujska

V naselju Gasilske brigade posredujemo pri prodaji prijetnega (54 m2 ) 2 sobnega stanovanja, ki nove lastnike pričakuje povsem opremljeno, lahko pa si ga sami preuredijo v nadvse udobno in prijetno domovanje. Stanovanje je primerno tudi kot investicija, saj so v bližini številne fakultete.
PRODAMO 179.000€ - Stanovanje
V173 54 m2 2 Sobno 1.5 x Kopalnica Zgrajeno leta: 1963

LJUBLJANA, Bežigrad – Ptujska – 2 sobno stanovanje

Posredujemo pri prodaji prijetnega 2 sobnega stanovanja, ki se nahaja v manjši večstanovanjski stavbi, na mirni lokaciji. Naselje, ki zaradi obnove podobnih zgradb dobiva prijeten in urejen izgled, je nastalo v 60-tih letih.

Stanovanje se prodaja z vso opremo, vključno z dodatnim sodobnim kuhinjskim pohištvom, ki so ga lastniki pripravljeni dodati, če bi bilo novemu lastniku všeč.

Stanovanje se nahaja v 3 nadstropju, v stavbi so sicer 4 nadstropja. Do njega se dostopa skozi urejen in obnovljen glavni vhod, novi so tudi zunanji zvonci in v hodniku poštni nabiralniki.

Tloris stanovanja predstavlja 54 m2 bivalne površine, z 2m2 balkona. Stanovanje sestoji iz vhodne veže, ki ima takoj ob vhodnih vratih zaprt del, ki je namenjen garderobi in ostalim potrebščinam, ki jih ne potrebujemo vsak dan. Sicer se iz veže dostopa do vseh preostalih prostorov. Takoj na levo je kopalnica s tuš kabino, naravnost so dvoja vrata, od katerih so ena za vstop v kuhinjo z jedilnico, druga pa za vstop v dnevno sobo, ki ima tudi sončen balkon. Desno od vhodnih vrat pa se dostopa do glavne spalnice, ki je udobno velika in dopušča tudi delovni kotiček. Stanovanje je svetlo, lega stanovanja je jugo-zahodna. Stanovanju pripadata kar dve kleti, v velikosti 2,7 m2 in manjša 0,7 m2.

Parkiranje je za stanovalce na voljo pod stavbo, na parkirišču, ki je namenjeno izključno stanovalcem. Možen je tudi najem garaže v neposredni bližini.

Stanovanje je v celoti obnovljeno. PVC okna, ki so opremljena tako z roletami kot s komarniki in balkonska vrata so bila zamenjana leta 2018, vsa vodovodna in električna napeljava v letu 2004. Prav tako je bila adaptirana kopalnica, po tleh v sobah je lepo ohranjen laminat, kuhinja, kopalnica in vhodna veža pa imajo na tleh keramiko. Po celi enoti so zamenjani tudi radiatorji, ki imajo termostatske ventile, na voljo je klima, ki služi tako hlajenju poleti, kot gretju v obdobju do pričetka kurilne sezone. Ogrevanje je daljinsko (Toplarna), mesečni stroški so nizki, sta pa obe zunanji steni, pa tudi strop dodatno izolirani s knauf mavčnimi oblogami.

Stavba bo še v tem letu dobila novo fasado, saj so vsa potrebna sredstva že zbrana.

Vsa nujna, pa tudi nenujna infrastruktura je stanovalcem na voljo v neposredni bližini. Na voljo so številne LPP linije, trgovine, vrtec, predvsem pa so v bližini vse pomembnejše družboslovne fakultete, zato je stanovanje več kot primerno tudi za investicijo. Ker je stanovanje oz. celotna stavba odmaknjena od prometnih cest, je popoln mir, iz balkona pa se ob jasnem vremenu vidi celo do Triglava.

Zemljiška knjiga je urejena in prosta bremen!

Prevzem je mogoč takoj po zaključenem prodajnem postopku oz. v skladu z dogovorom. Vsa oprema lahko v stanovanju ostane.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: cca 179.000,00 EUR

Koda: V173

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1963
 • Prenovljeno leta: 2018
 • Nadstropje: 3/4
 • Lega: J-Z
 • Ogrevanje: Toplarna
 • Energetska izkaznica: D
 • Domofon: DA
 • Klima: DA
 • Park, zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica
 • Bližina trgovin: DA
 • Bližina avtobusa: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA

Dodane vrednosti

Podobne Nepremičnine