LJUBLJANA BEŽIGRAD – Topniška ulica

V unikatnem zaključenem naselju ob Topniški ulici, posredujemo pri prodaji izjemno prostornega 155,2 m2 velikega 5 in več sobnega stanovanja, ki je za nove lastnike že urejeno in opremljeno, kot se za luksuzno in zavidanja vredno nepremičnino spodobi.
PRODAMO 615.000€ - Stanovanje
V171 155,20 m2 5 Sobno 2 x Kopalnica 2 x Garaža Zgrajeno leta: 2002

LJUBLJANA, Bežigrad – Topniška

Posredujemo pri prodaji izjemno lepega in povsem prenovljenega 5 in več sobnega stanovanja, bruto velikosti 155,2 m2, ki se nahaja čisto blizu centra mesta. Stanovanju priprada tudi shramba, v velikosti 6,5 m2 in dve parkirni mesti v garažni hiši, s svojo električno polnilnico.

Stanovanje se nahaja v prvem od dveh večstanovanjskih stavb, zgrajenih leta 2002, ki tvorijo zaključeno celoto, saj se med stavbama nahaja atrij, ki pripada stanovalcem. Pod njim se nahaja garažna hiša, na obrobju atrija pa se so na voljo dodatna parkirišča za obiskovalce, do katerih se vstopa preko rampe, ki je daljinsko vodena.

Stanovanje se nahaja v 1. nadstropju, do njega pa se lahko dostopa preko stopnišča oz. z uporabo dvigala, ki vas praktično do stanovanja pripelje tako iz pritličja, kot tudi iz garažne etaže. Tloris predstavlja 131,10 m2 bivalne površine in kar 17,2 m2 balkonskih površin, ki predstavljajo 2 samostojna balkona, od katerih je večji na polovici zasteklen. V zasteklenem delu se nahaja poletna jedilnica, ki pa lahko služi tudi po zimi, saj ima vgrajen grelec. Tudi drugi balkon ima grelec, zato je prav tako uporaben pozimi.

Stanovanje je izjemno svetlo, sonce pa pravilno potuje od jutranjega, ki posije v spalnico oziroma otroške sobe, preko dneva pa v kuhinjo, jedilnico in celo popoldne v dnevni prostor. V stanovanju sta dve kopalnici, ena s tuš kabino in wc-jem, druga pa je bolj prostorna, s kopalno kadjo in je v neposredni bližini glavne spalnice.

Stanovanje se smiselno deli na spalni in dnevno bivalni del s kuhinjo, od koder se dostopa tudi na oba balkona. Stanovanju pripada še nekoliko večja shramba, v velikosti 6,5 m2.

Na vzhodni strani se nahajajo glavna spalnica, glavna kopalnica, soba za princesko, kopalnica s tušem, mladinska soba, delovna soba in prostor za garderobo, ter prostor v katerem se nahaja pametna elektronika, saj je stanovanje od osvetlitve, ki nudi ambientalno razsvetlitev, ozvočenja, do rekuperacije in ogrevanja vodeno in upravljano daljinsko.

Na zahodni strani pa po vstopnem hodniku, ki je opremljen z vsem potrebnim, ko vstopimo v dom, pridemo do dnevno bivalnega prostora, ki sestoji iz dnevne sobe, jedilnice, kuhinje s kuhinjskim otokom in dvema izhodoma na dva balkona. Kuhinja je sodobno zasnovana. V enem od visokih elementov skriva pralni in sušilni stroj. Poleg vgradnega hladilnika z zamrzovalnikom se nahaja majhen priročen umivalnik, ki služi sprotnim potrebam pri kuhi, saj se šteilnik nahaja v isti liniji. Na koncu kuhinjskega otoka je poseben vitrinski hladilnik za vino, na drugi liniji, pa sta na voljo imenitna Siemensova pečica in mikrovalovka, veliko kuhinjsko korito, ter več kot dovolj prostora v kuhinjskih elementih, z blaženim zapiranjem, za vse kuhinjske potrebščine.

 

Vsa nujna, pa tudi nenujna infrastruktura je stanovalcem na voljo v neposredni bližini. Tudi do samega centra mesta ni več kot 15 minut prijetnega sprehoda skozi Župančičevo jamo. Na voljo so številne LPP linije, trgovine, tržnica, šole …. in še bi lahko neštevali. Ker je stanovanje dovolj umaknjeno od ceste je povsem mir, iz vseh smeri pa se odpirajo lepi pogledi na urejeno zeleno okolico.

V stanovanju, ki je bilo popolnoma obnovljeno je zamenjana vsa vodovodna napeljava, enako velja za elektriko. Stanovanje se prodaja popolnoma opremljeno z vso po meri narejeno pohištveno opremo in elektronskimi napravami, enako velja za kuhinjske aparate, ki so vsi visoke kakovosti. Stanovanje je stilsko dovršeno in pripravljeno na nove stanovalce.

Zemljiška knjiga je urejena, prevzem pa je mogoč v začetku jeseni ali v skladu z dogovorom.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: cca 615.000,00 EUR

Koda: V171

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 2002
 • Prenovljeno leta: stanovanje kompletno obnovljeno in adaptirano 2007
 • Nadstropje: 1. nadstropje od 5
 • Lega: V-J-Z
 • Energetska izkaznica: EI razred B2
 • Ogrevanje: Toplarna
 • Domofon: DA
 • Klima: DA, rekuperacija
 • Park, zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica
 • Bližina trgovin: DA
 • Bližina avtobusa: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine