LJUBLJANA BEŽIGRAD – ZELENA LEPOTICA – BLIŽINA CENTRA

Izjemna priložnost za vse tiste, ki si želite živeti čisto blizu mestnega utripa, pa vendar odmaknjeni v popoln mir, ki ga nudi 122,3 m2 veliko 3,5 sobno stanovanje, ki se nahaja skoraj med oblaki.
Naprodaj 349.000€ - Stanovanje
V133 122,30 m2 4 Sobno 2 x Kopalnica Zgrajeno leta: 2011

LJUBLJANA, BEŽIGRAD – Posredujemo pri prodaji edinstvenega, “penthouse” 3,5 sobnega stanovanja (122,3 m2), ki se nahaja v 19. nadstropju stanovanjskega bloka, ki je v letu 2013 od Eko sklada prejel Zlato priznanje za energetsko najučinkovitejši večstanovanjski objekt v Sloveniji, v letu 2016 pa je bil s strani MOL-a izbran za “naj blok” zelene prestolnice Ljubljane.

Lega stanovanja nudi čudovite razglede na Julijske Alpe, še zlasti na Kamniške planine, na celotno Ljubljano, mogočne zgradbe v bližini, pogled pa bo še nadgradilo novo atraktivno naselje, ki bo nastalo na območju nekdanje Kolinske. Vsako okno, da ne omenjamo terase, nudi poseben estetski užitek, ki ga lahko ponudi le to stanovanje, saj je edinstveno v Ljubljani.

Stanovanje sestoji iz prostorne predsobe, dveh kopalnic s talnim gretjem, od katerih je ena namenjena uporabnikom glavne spalnice, druga pa malim razbojnikom iz obeh otroških sob. Dva manjša prostora, ki se nahajata pred vhodi v kopalnici, sta namenjena utility-em. Kuhinjsko bivalni del je seveda najbolj prostoren in je opremljen s panoramskimi okni in vrati, ki vas pripeljejo na prostorno teraso (12 m2) opremljeno s talnim gretjem, zato je uporabna preko celega leta. V stanovanju je na voljo tudi inverter klima naprava Mitsubishi, ki je vsekakor dobrodošla za obdobja, ko je za kurilno sezono še prezgodaj.

Vsi stroški se obračunavajo po števcih, torej po dejanski porabi, in sicer z daljinskim odčitavanjem. Stroški ogrevanja in vzdrževanja so izredno nizki (EI=B2), saj je zgradba z zares kvalitetno obnovo dosegla nivo pasivne hiše in ustreza objektu, staremu 10 let (plačilo v RS le 0,20€/m2), četudi je bila zgrajena leta 1972. Po obnovi so se stroški porabe energije za ogrevanje znižali kar za 40%.

Stanovanje ima poleg vhoda v stanovanje v trajnem najemu shrambo ob vhodu v stanovanje, v izmeri 4m2, najemnina za prostor pa je 12,5€/mesec in se plača upravniku 1x letno.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno, kar predstavlja kompletno kuhinjo z vsemi aparati, vključno s pomivalnim strojem. Tudi za ostalo opremo je možen dogovor. Etažna lastnina je urejena, prav tako ZK. Stanovanje je prosto bremen in je vseljivo po dogovoru!

Še nekaj besed o stavbi in njeni okolici. Obnova zgradbe je potekala v obdobju 2011/12 in je zajemala kompletno obnovo fasade, strehe, strelovodov, notranje keramike stopnišč z opleski, vgrajeni sta bili nova toplotna in nova hidtroforna postaja. Stavba je opremljena z video nadzornim sistemom in javljalniki dima oz. požara, dvema dvigaloma, ki sta tiha in hitra. Ima tudi poseben objekt za ločeno zbiranje odpadkov, dve prenovljeni notranji in dve prenovljeni zunanji kolesarnici. Okolica je zelena in vzorno urejena, ter prijazna za invalide. Ob zgradbi je cca 60 parkirnih mest, v neposredni bližini pa so štirje triplex objekti s 600 garažami, kjer je možen ugoden nakup. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini.

V medijih je stavba dobila ime Zelena lepotica. Več o Zeleni lepotici in nastajanju stanovanja, ki ga prodajamo, si lahko ogledate na spodnji povezavi.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zelena-lepotica-sredi-ljubljane.html

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 349.000,00 EUR

Koda: V133

 

Dodatne Informacije

 • Stavba je bila zg. l.: 1972
 • Stanovanje zg. l.: 2011
 • Nadstropje: 19/19
 • Lega: V-S-Z
 • Energetska izkaznica: EI razred B2
 • Ogrevanje: toplarna
 • Utility: 2x
 • Domofon: DA
 • Klima: DA
 • Zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica
 • Bližina LPP: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina trgovine: DA

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine