LJUBLJANA, BTC – Letališka – pisarniški prostori

Posredujemo pri prodaji pisarniških prostorov, na odlični lokaciji, v industrijski coni BTC. Lokacija je primerna za številne dejavnosti, dostop do poslovne stavbe je urejen po na novo urejeni Letališki cesti, s krožišči. Ob stavbi se nahaja večje število parkirnih mest, od katerih so 4 že vključena v ceno.
PRODAMO 384.400€ - Poslovni prostor
V181 268 m2 12 Sobno 4 x Garaža Zgrajeno leta: 1980

LJUBLJANA, BTC – Letališka – pisarniški prostori

UGODNA NAKUPNA PRILOŽNOST ZA MANJŠA PODJETJA oz. ODLIČNA INVESTICIJSKA NALOŽBA!

Posredujemo pri prodaji večjega števila pisarniških prostorov, v skupni velikosti 268 m2, na odlični lokaciji, v industrijski coni BTC. Lokacija je primerna za številne dejavnosti, dostop do poslovne stavbe je urejen po na novo urejeni Letališki cesti, s krožišči. Ob stavbi se nahaja večje število parkirnih mest, od katerih so 4 enote že vključene v prodajno ceno.

Pisarniški prostori so sodobni in lepo urejeni. Vse pisarne so tudi klimatizirane.

Del stavbe ima svoje ločene sanitarije in čajno kuhinjo. Poleg pisarn je na voljo tudi skupna sejna soba in prostor za arhiv oziroma fotokopirnica. Sejna soba je opremljena z avdio/video tehnologijo za potrebe sestankov podjetja, ali pa je na voljo vsem uporabnikom pisarniških prostorov, v primeru investicijskega nakupa in kasnejših najemnikov.

Poleg zgoraj naštetega je naprodaj osem pisarn, ki so različnih velikosti. Od najmanjše, v velikosti 18,0 m2, pa do največje, ki je velika kar 73,0 m2.

V pritličju se nahajajo tri pisarne, sejna soba, čajna kuhinja, fotokopirnica, arhiv in ločene sanitarje, v nadstropju pa še preostalih pet pisarn.

Nekateri prostori so trenutno zasedeni z najemniki, ki bi bili zainteresirani za podaljšanje najemnega razmerja z novim lastnikom. V primeru, da bi novi lastnik prostore v celoti potreboval za svojo dejavnost, pa so v obstoječih najemnih pogodbah predvideni kratki odpovedni roki.

Pred in ob poslovni stavbi je na voljo večje število urejenih in oštevilčenih parkirnih mest, ki so na voljo po ceni najema: 50,00 EUR/mesec za posamezno parkirno mesto, sicer pa so 4 parkirna mesta že vključena v prodajno ceno.

Vsa nujna, pa tudi nenujna infrastruktura je novim lastnikom ali bodočim uporabnikom na voljo v neposredni bližini.

Pisarne so na voljo novemu lastniku takoj, po zaključenem prodajnem postopku! Stavba ima ustrezno gradbeno in uporabno dovoljenje in je vpisana v zemljiško knjigo.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 384.400,00 EUR

Koda: V181

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1980
 • Nadstropje: pritličje in 1. nad.
 • Lega: Z
 • Energetska izkaznica: Merjena, 85kwh/m2a
 • Ogrevanje: Toplarna
 • Klima: DA
 • Park, zelene površine: urejena okolica
 • Bližina LPP: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine