LJUBLJANA – CENTER, Pod grajskim hribom

Na izjemni ljubljanski lokaciji, tik pod grajskim hribom, prodajamo vmesno vrstno hišo, veliko kar 303,6 m2, z dodatnim 1.188 m2 velikim zemljiščem. Zaradi izjemne lokacije je hiša primerna za vse, ki si želijo bližine mesta in ob enem obilico zelenja, ter popoln mir.
PRODAMO 988.000€ - Hiša
V161 303,60 m2 8 Sobno 3 x Kopalnica 2 x Parking Zgrajeno leta: 2004

LJUBLJANA – CENTER, Pod grajskim hribom

Na odlični lokaciji, tik pod grajskim hribom, posredujemo pri prodaji vmesne vrstne hiše, ki nudi udobno bivanje, na 303,6 m2 bivalne površine in se razteza preko treh etaž. Stoji na zemljišču velikem kar 1.188 m2.

V pritlični etaži se nahajajo poleg garaže za dva avtomobila, ki v nadaljevanju nudi še udoben prostor za spravilo športnih rekvizitov in kotiček za delavnico, tudi vhodna avla, od koder se dostopa do vseh prostorov v tej etaži. Čisto na začetku je velika soba, ki lahko služi za delovno sobo ali pa mladinsko sobo, prostor pod stopniščem, kjer je urejen prostor za obutev, poleg se nahaja zelo prostoren utility, kjer se poleg pralnega in sušilnega stroja, ki sta lepo skrita v pohištvene elemente, nahaja tudi plinska peč in dodaten prostor, kjer je že pripravljena vsa instalacija za morebitno savno. V tej etaži se nahaja tudi dodatna kopalnica s tuš kabino in sanitarijami.

V 1. nadstropju, ki predstavlja glavni bivalni prostor se nahajajo velika, udobna dnevna soba, jedilnica, kuhinja in samostojna soba, ki je trenutno namenjena delovnemu prostoru. Skozi velika panoramska vrata pridemo na teraso, ki je zaradi južne lege, kljub grajskemu griču, pretežni del dneva obsijana s soncem. Na svojih elegantnih preko 50 m2 površine nudi mirno, prijetno zavetje za družinska ali pa družabna srečanja.

V 2. nadstropje, ki je namenjeno počitku pa nas lične stopnice pripeljejo v osrednji hodnik, z vgradnimi omarami, od tu pa, na eni strani v glavno spalnico, garderobno sobo in glavno kopalnico, ki ima poleg kotne masažne kadi zanjo, tudi tuš zanj. Na drugo strani te etaže pa se nahajata dve prostorni otroški sobi, med njima pa je kopalnica, s tušem, ki je namenjena otrokom.

Hiša je bila zgrajena iz kvalitetnih materialov, po sodobnih gradbenih standardih, v letu 2004. Opremljena je s pohištvom, ki je bilo, v sodelovanju z arhitektko in oblikovalko, izdelano po meri. Vsa okna imajo rolete, ki se jih upravlja elektronsko, prav tako so na oknih komarniki. Hiša je priključena na mestni plin in kabelski ineternet. Njena umestitev v prostor pod grajski hrib pomeni izjemno zasebnost, ki si jo v samem centru mesta, kar težko predstavljamo. Nasproti vhodnih vrat v hišo je na voljo še dodatno parkirno mesto, cesta, ki vas do stavbe pripelje pa je slepa ulica in vodi le še do naslednje zgradbe v ulici.

Ker hiši, katere parcela predstavlja 369 m2, pripada tudi zemljišče z gozdom v velikosti 819 m2 , se lahko uredi vrt v etažah, čisto na vrhu pa lahko nastane vrtna uta ali drevesna hišica, od koder se odpira pogled na celo mesto.

V bližini se nahaja čisto vse, kar si lahko duša poželi. Vsa infrastruktura, ki jo potrebujemo za udobno življenje je na dosegu roke, zato je hiša primerna za vse, ki si želijo neposredno bližino mesta, pa vendar popoln mir in obilico narave.

Hiša je vpisana v ZK in prosta bremen. Prevzem je možen takoj po zaključenem prodajnem postopku.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 988.000 EUR

Koda: V161

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 2004
 • Prenovljeno leta: 2015
 • Energetska izkaznica: C
 • Lega: JZ
 • Ogrevanje: Mestni plin
 • Domofon: DA
 • Klima: DA
 • Bližina trgovine: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina LPP: DA
 • Park, zelene površine: DA
 • Velikost parcele: 1.188 m2

Podobne Nepremičnine