LJUBLJANA-CENTER, prodamo prostorno, prenovljeno in opremljeno garsonjero, primerno za investicijo

PRODAMO Prosim pokličite za ceno - Stanovanje

LJUBLJANA-CENTER, prodamo prostorno, prenovljeno in opremljeno garsonjero, primerno za investicijo

Opis nepremičnine: Prodamo prenovljeno, svetlo ter opremljeno garsonjero, ki se nahaja v 3.nadstropju manjše, vzdrževane, večstanovanjske stavbe brez dvigala v samem centru Ljubljane.

Razporeditev prostorov:

  • Vstopni hodnik

  • Velik in svetel bivalno-spalni prostor, ki je povezan s kuhinjo

  • Kopalnica s kopalniško opremo

Stanovanje se nahaja v samem centru Ljubljane, hkrati pa v mirnem in zelenem okolju ter se prodaja opremljeno.

Stanovanje je bilo leta 2018 popolnoma prenovljeno: nova okna, nova vrata, nove vgradne omare, nova kuhinja narejena po meri, vse vodovodne in električne inštalacije, nova tla, nova oprema. Leta 2020 so bila narejena električna vrata za vstop na dvorišče.

Na večstanovanjski stavbi v kateri se nahaja stanovanje je bila leta 1961 obnovljena fasada ter streha.

Stanovanje obsega 27,2 m2 neto bivalne površine, nima lastnega balkona, balkon se nahaja v vsakem nadstropju, kjer sta po dve stanovanji, ki si delita souporabo balkona.

V stanovanju trenutno bivata najemnika-mladi par, ki v dogovoru z novim lastnikom lahko nadaljujeta z najemom, zato je stanovanje primerno tudi za investicijo.

Lega stanovanja: stanovanje je orientirano proti severovzhodu.

Parkirišče: na dvorišču je omogočeno brezplačno parkiranje za stanovalce, na dvorišče se vstopa skozi električna vrata. Pred stavbo pa je omogočeno parkiranje z uporabo mestne dovolilnice.

Stanovanje se nahaja neposredno ob celotni infrastrukturi, potrebni za udobno in sproščeno bivanje (5 min hoje do OŠ Toneta Čufarja, vrtca Ledina, gimnazije Ledina, 5-10 min hoje do Prešernovega trga, tržnice, LPP, pošte, lekarne, banke, gostinskih lokalov).

Upravnik večstanovanjske stavbe: SPL LJUBLJANA d.d., poslovanje z nepremičninami in inženiring

Obratovalni stroški znašajo mesečno pozimi cca. 150 EUR (upravnik, elektrika, rezervni sklad), poleti so nižji, ker ni stroška ogrevanja.

Priključki:

  • Optika

  • Ogrevanje: toplovod

  • Elektrika

  • Kanalizacija

Vpisano v ZK in prosto bremen.

Vabljeni na ogled!

Cena: 129.000 EUR

Koda: V74

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodane vrednosti

Podobne Nepremičnine