LJUBLJANA Center – Tabor – Njegoševa

Posredujemo pri oddaji zanimivega 2 sobnega stanovanja, z 2 lastniškima parkirnima mestoma ob stavbi, ki se nahaja v neposredni bližini večjih zdravstvenih ustanov, na Njegoševi ulici. Stanovanje je neopremljeno, zato si ga novi stanovalci lahko uredijo po lastnih željah. Lokacija je idealna za zdravstvene delavce oziroma študente medicine.
ODDAMO 550€ /mesec - Poslovni prostor, Stanovanje
V174 51,50 m2 2 Sobno 1.5 x Kopalnica 2 x Parking Zgrajeno leta: 1904

LJUBLJANA, Center – Tabor – Njegoševa – 2 sobno stanovanje z 2 parkirnima mestoma

ODLIČNA PRILOŽNOST ZA ŠTUDENTE MEDICINE oz. ZDRAVSTVENE DELAVCE !!!

Posredujemo pri oddaji zanimivega 2 sobnega stanovanja, z 2 lastniškima parkirnima mestoma ob stavbi, ki se nahaja v neposredni bližini večjih zdravstvenih ustanov, na Njegoševi ulici. Lokacija je idealna za zdravstvene delavce oziroma študente medicine.

Stanovanje se nahaja sicer v polkleti, v stari mestni vili. Ker so bile vse mestne vile na tem območju delno pokletene, je prostor kljub legi zelo svetel in miren, saj je odmaknjen od ceste. Tloris stanovanja predstavlja 51,5 m2 bivalne površine. Stanovanje sestoji iz hodnika z manjšo shrambo, dveh večjih prostorov (spalnica, kuhinja) in kopalnice. Vsi prostori, razen kopalnice, so v celoti obnovljeni in lepo vzdrževani. Ker so prostori neopremljeni, si jih bodoči najemniki lahko uredijo po lastnem okusu in željah.

Na lastniškem delu parcele sta lahko dve parkirni mesti, lahko pa se jih uredi tudi v manjši letni vrt.

Stroški za stanovanje so nizki, saj se vsa poraba, razen vode, plačuje po porabi. V stavbi so vsi potrebni priključki, vključno s plinom. Na voljo je lastna plinska peč, ki služi za ogrevanje prostorov v kurilni sezoni.

Vsa nujna, pa tudi nenujna infrastruktura je stanovalcem na voljo v neposredni bližini. Na voljo so številne LPP linije, vse pomembnejše zdravstvene ustanove, trgovine, knjižnica, vrtec, predvsem pa je v bližini medicinska fakulteta, zato je stanovanje več kot primerno za študente.

Parkiranje je za stanovalce na voljo na lastniškem parkirišču, znotraj zemljišča, ki pripada stavbi.

Stanovanje je na voljo takoj!

Ob sklenitvi najemne pogodbe je potrebno poleg prve najemnine poravnati tudi 1x varščino, v višini ene najemnine.

Lepo vabljeni k ogledu in najemu!

Cena: cca 550,00 EUR/mesec

Koda: V172

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 550,00 EUR plus 22 % DDV.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1904
 • Prenovljeno leta: 1990
 • Nadstropje: PK/4
 • Lega: V-J-Z
 • Energetska izkaznica: EI ni potrebna po 334. členu EZ-1
 • Ogrevanje: plinska peč
 • Park, zelene površine: Lepo urejena okolica
 • Bližina trgovin: DA
 • Bližina avtobusa: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine