LJUBLJANA – CENTER – TABOR

Na prodaj je edinstveno, 3 sobno stanovanje (98,49 m2), ki se nahaja na Taboru, eni bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani. Stanovanje, ki je bilo v obdobju 2008-2010 v celoti adaptirano, nosi pridih staromeščanskosti. Vsi uporabljeni materiali so visokega cenovnega razreda, dela pa so bila opravljena zelo kvalitetno in natančno.
Prodano 300.000€ - Stanovanje
V140 98,49 m2 3 Sobno 1.5 x Kopalnica 1 x Parking Zgrajeno leta: 1950

LJUBLJANA, Center – TABOR,

Posredujemo pri prodaji lepega in v letih 2008 do 2010 v celoti adaptiranega 3 sobnega stanovanja, bruto velikosti 98,5 m2, ki se nahaja na Taboru, eni bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani.

Stanovanje sestoji iz predsobe (6,24 m2), iz katere se vstopa v vse ostale prostore. Dvokrilna staromeščanska vrata, z vgrajenimi steklenimi površinami, na desni, nas pripeljejo v prelepo, prostorno jedilnico, ki se nadaljuje v po meri narejeno kuhinjo v skupni velikosti 24,5 m2. Na koncu kuhinjskega niza se nahaja shramba, ki služi kot utility. Iz jedilnice je tudi dostop na velik odprt balkon (8,96 m2), ki gleda na notranji atrij med stavbami. V dnevno sobo se dostopa iz jedilnice ali iz predsobe. V dnevni sobi (22,03 m2) je tudi krasen delujoč kamin, ki služi za romantiko ali pa ogrevanje pred začetkom oz. po zaključku kurilne sezone. Dnevna soba je velika in udobna. Ena stena je namenjena knjižni omari in je opremljena s po meri narejenim odprtim regalom, ki deluje zelo veličastno. Tudi spalnica (15,13 m2), do katere je dostop iz predsobe je prostorna, pohištvo pa je izdelano po meri. Otroška soba (7 m2) je nekoliko manjša, vendar se jo lahko zelo prisrčno opremi. Kopalnica (7m2), ki se nahaja takoj levo od vhoda je svetla, ima svoje okno, kar je za Ljubljano pravi luksuz in je sodobno opremljena.

Lega stanovanja je optimalna, saj sonce dopoldne posije v spalnice oz. kopalnico, popoldne pa se v soncu kopajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nahaja se v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je za sedaj še brez dvigala, ker pa je interes stanovalcev velik, bodo v naslednjem investicijskem obdobju pristopili tudi k postavitvi le-tega. Notranje stopnišče ima dovolj velik jašek za osebno dvigalo, zato projekt ne bo preobsežen, niti finančno, niti časovno.

V letu 2020 bo stavba dobila novo fasado, za katero so sredstva v veliki meri že zbrana v okviru rezervnega sklada, prav tako se bo izvedlo beljenje notranjega stopnišča. Menjava oken stopnišča je bila izvedena v letu 2019, prav tako so bili menjani domofoni, ki imajo videonadzor.

Kuhinja in določeni kosi pohištva, razen jedilne mize in dveh predalnikov, lahko ostanejo, na željo novega lastnika v stanovanju.

Stanovanju pripada tudi klet/shramba v velikosti 7,59m2, prav tako ima stanovanje zagotovljeno parkirno mesto za rampo, v atriju med stavbami, omogočeno pa je tudi parkiranje z mestno dovolilnico, v okolici zgradbe.

Zemljiška knjiga je urejena, stanovanje je prosto bremen!

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 300.000,00 EUR

Koda: V140

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1950
 • Prenovljeno leta: kompletno adaptirano 2008-2010
 • Nadstropje: 3/4
 • Lega: V-Z
 • Energetska izkaznica: razred D
 • Ogrevanje: toplarna
 • Domofon: DA
 • Zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica
 • Bližina LPP: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina trgovine: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine