LJUBLJANA – CENTER – TABOR

Na prodaj je edinstveno, 3 sobno stanovanje (98,49 m2), ki se nahaja na Taboru, eni bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani. Stanovanje, ki je bilo v obdobju 2008-2010 v celoti adaptirano, nosi pridih staromeščanskosti. Vsi uporabljeni materiali so visokega cenovnega razreda, dela pa so bila opravljena zelo kvalitetno in natančno.
Naprodaj 275.000€ - Stanovanje
V140 98,49 m2 3 Sobno 1.5 x Kopalnica 1 x Parking Zgrajeno leta: 1950

LJUBLJANA, Center – TABOR,

Posredujemo pri prodaji izjemno lepega in v celoti adaptiranega 3 sobnega stanovanja (98,49 m2), ki se nahaja na Taboru, eni bolj zaželjenih lokacij v Ljubljani.

Stanovanje sestoji iz predsobe, iz katere se vstopa v vse ostale prostore. Dvokrilna staromeščanska vrata, z vgrajenimi steklenimi površinami, na desni, nas pripeljejo v prelepo, prostorno jedilnico, ki se nadaljuje v po meri narejeno kuhinjo. Na koncu kuhinjskega niza se nahaja shramba, ki služi kot utility. Iz jedilnice je tudi dostop na velik odprt balkon, ki gleda na notranji atrij med stavbami. V dnevno sobo se dostopa iz jedilnice ali iz predsobe. V dnevni sobi je tudi krasen delujoč kamin, ki služi za romantiko ali pa ogrevanje pred začetkom oz. po zaključku kurilne sezone, večeri pa so še vedno hladni. Dnevna soba je velika in udobna. Ena stena je namenjena knjižni omari in je opremljena s po meri narejenim odprtim regalom, ki deluje zelo veličastno. Tudi spalnica, do katere je dostop iz predsobe je prostorna, pohištvo pa je izdelano po meri. Otroška soba je nekoliko manjša, vendar se jo lahko zelo prisrčno opremi. Kopalnica, ki se nahaja takoj levo od vhoda je svetla, ima svoje okno, kar je za Ljubljano pravi luksuz in je sodobno opremljena.

Lega stanovanja je optimalna, saj sonce dopoldne posije v spalnice oz. kopalnico, popoldne pa se v soncu kopajo kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Nahaja se v 3. nadstropju večstanovanjske stavbe, ki je za sedaj še brez dvigala, ker pa je interes stanovalcev velik, bodo v naslednjem investicijskem obdobju pristopili tudi k postavitvi le-tega. Notranje stopnišče ima dovolj velik jašek za osebno dvigalo,zato projekt ne bo preobsežen, niti finančno niti časovno.

V letošnjem letu bo stavba dobila novo fasado, za katero so vsa sredstva že zbrana v kviru rezervnega sklada, prav tako se načrtuje beljenje notranjega hodinika oz. stopnišča in na ta način bo tako stavba kot stanovanje še pridobila na vrednosti.

Adaptacija stanovanja je potekala v obdobju 2008-2010. Zamenjana je bila vsa električna instalacija, prav tako vodovodna in kanalizacijska napeljava, vsa okna oz. balkonska vrata, vgrajena so bila protivlomna vhodna vrata, vrata znotraj stanovanja so bila obnovljena, vključno z novimi kovinskimi kljukami. Položen je bil povsem nov parket, ki je izredno lep in kvaliteten (afriški dossier), kopalnica je obložena s špansko keramiko, vsa sanitarna oprema je višjega kakovostnega razreda, prav tako leseni del, svetila in ogledalo. Centralno ogrevanje stanovanja je daljinsko, toplo vodo pa omogoča nov bojler, ki je redno pregledovan oziroma vzdrževan.

Kuhinja je narejena po meri iz masivnega lesa češnje, pulti pa so kamniti (granit). Prav tako po meri je narejeno pohištvo v stalnici in predsobi. Pohištvo, razen jedilnice in dveh predalnikov, ki so v kompletu z mizo, lahko ostane, na željo novega lastnika, v stanovanju.

Stanovanju pripada tudi klet/shramba v velikosti 7,59m2 in zagotovljeno parkirno mesto, za rampo, v atriju med stavbami.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1950
 • Prenovljeno leta: kompletno adaptirano 2008-2010
 • Nadstropje: 3/4
 • Lega: V-Z
 • Energetska izkaznica: razred D
 • Ogrevanje: toplarna
 • Domofon: DA
 • Zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica
 • Bližina LPP: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina trgovine: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine