LJUBLJANA – ČRNA VAS – Skandinavska idila

Lepa, svetla in skrbno negovana samostojna, atrijska enodružinska vila, išče nove lastnike, ki bodo znali uživati v prostornem novem sanjskem domu, obdanim s prečudovitim velikim vrtom.
PRODAMO 650.000€ - Hiša
V155 218,50 m2 5 Sobno 2 x Kopalnica 1 x Garaža 2 x Parking Zgrajeno leta: 1978

LJUBLJANA – Črna vas – Skandinavska idila

V osrčju krajinskega parka Barje, posredujemo pri prodaji samostojne, atrijske enodružinske vile, ki jo odlikuje odlična umestitev v naravni park. Vila, obdana z angleškim vrtom z naravnim ribnikom stoji na zemljišču, v velikosti 2.178 m2.

Samostojna, atrijska enodružinska vila, ki datira v leto 1978 in je bila v letih 2008/2009 v celoti temeljito obnovljena, se nahaja odmaknjena od ceste, v obilici zelenja in popolnem miru. Velik, prostoren vrt, ki jo obdaja, je parkovno urejen z okrasnimi drevesi, ki stanovalce zakrijejo pred radovednimi pogledi, različnimi grmovnicami, ki skozi celo leto vrtu dodajajo barve, zelenjavnim vrtom, naravnim ribnikom s svojim vodnim virom in prostornim dvoriščem, kjer je omogočeno dodatno parkiranje.

Ob obnovi je bila hiša kvalitetno prenovljena. Uporabljeni so bili predvsem naravni materiali. Poleg vseh ključnih adaptacij so bila tudi vsa okna in vrata zamenjana z novimi macesnovimi. Stari temni opaži in spuščeni stropi, ki so hišo dušili, so bili odstranjeni, nadomestile pa so jih lepe svetle stene ter domiselno vgrajena svetlobna telesa, ki omogočajo ambientalno razsvetlitev vsakega kotička posebej. Bivalni in spalni del se kopata v svetlobi, vsak kotiček je izkoriščen do popolnosti, objekt pa je z dnevno bivalnim prostorom obrnjen v naravo, kjer ti vsak pogled nudi mir in spokoj ob pogledu na velike krošnje in drugo bujno vegetacijo. Hiša je skrbno negovana, opremljena z izbranim okusom in domiselnostjo, ter odlično ohranjena.

Skupna bivalna površina, ki predstavlja 218,5 m2 sestoji iz velikega dnevno bivalnega prostora, ki ima izhod na čudovito teraso. V njem se nahaja izjemno lepa kuhinja, jedilnica, dnevni prostor z delujočim in učinkovitim kaminom, ter delovnim prostorom, ki lahko postane tudi kaj drugega. Iz tega dela, mimo kuhinje, nas vodi lep, svetel hodnik, kjer je vsak kotiček izkoriščen do popolnosti, v spalni del hiše. Tam najdemo na eni strani dnevno stranišče, izjemno učinkovito pralnico/shrambo, ki ima lasten vhod izpod strehe, ki povezuje hišo z garažo. Prav tako je pralnica/shramba povezana s kuhinjo, tako, da tudi ob slabem vremenu lahko po suhem vstopamo v hišo. V nadaljevanju se na isti strani nahaja velika kopalnica, kjer je nameščena samostojna kopalna kad, za tiste, ki se radi namakajo, tuš kabina in savna. Na koncu hodnika, nas pričakata dve veliki spalnici, ki ste med seboj ločeni z vgradnimi omarami, na drugi strani hodnika pa še dve sobi, ki imata prav tako izhod na teraso. Pred glavnim vhodom se nahaja garaža, ki je s streho povezana s hišo in omogoča dodatna parkirna mesta. Uvoz na posest je seveda urejen iz glavne ceste, pa vendar tako lepo zakrit z rastlinjem, da je hiša, ki je globlje na parceli, že skrita in umaknjena v tišino.

V bližini je na voljo LPP postajališče in nakupovalni center Rudnik z vso svojo ponudbo.

Hiša je primerna za vse, ki si želijo bližino mesta, pa vendar popoln mir in obilico narave.

Hiša Skandinavska idila je vpisana v ZK in prosta bremen. Prevzem je možen takoj po zaključenem prodajnem postopku.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 650.000 EUR

Koda: V155

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1978
 • Nadstropje: Atrijska
 • Energetska izkaznica: D
 • Lega: V,Z,S,J
 • Ogrevanje: Kurilno olje
 • Klima: Da
 • Nova streha: Da
 • Nova fasada: Da
 • Park, zelene površine: Da
 • Bližina trgovine: Da
 • Bližina vrtec, šola: Da
 • Bližina avtobusa: Da

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine