LJUBLJANA- DOLGI MOST, 3-sobno, 122,5 m2, Popolnoma opremljeno, garaža, lopa, zemljišče

Prostorno in sončno stanovanje, pripravljeno na takojšno vselitev v mirni in prijetni soseski v Ljubljani. Primerno za vse tiste, ki si želijo bližine mesta, mir in pa bližino vseh življenjsko potrebnoih infrastruktur!
PRODAMO 318.000€ - Stanovanje
L226 122,50 m2 3 Sobno 1 x Kopalnica 1 x Garaža 2 x Parking Zgrajeno leta: 1990

LJUBLJANA- DOLGI MOST

Posredujemo pri prodaji zelo prijetnega, lepega, sončnega, prostornega in funkcionalnega trisobnega stanovanja na odlični lokaciji v neposredni bližini mestnega jedra. Stanovanje v skupni izmeri kar 122,5 m2 neto bivalne površine se nahaja v drugem nadstropju 3-stanovanjske hiše, zgrajene leta 1990. Stanovanje je leta 2021 popolnoma prenovljeno in adaptirano.

Do stanovanja se dostopa skozi spiralasto stopnišče. Za vhodnimi vrati vstopamo v osrednji del, kjer se nahajajo kuhinja in dnevna soba z vstopom na veliko teraso. Iz kuhinje in pa dnevne sobe se nato dostopa do spalnic in kopalnice. Obe spalnici imata svoj dostop do balkona, kjer je v dopoldanskem času obilo sonca.

V okolici stavbe ima stanovanje garažo (prostor za 2 vozili), shrambo (z vodo in elektriko) in pa veliko zemljišče. Stanovanje je priklopljeno na vse potrebne komunalne priključke, torej vodovod, elektriko, kanalizacijo, telekomunikacijo, plinovod, plinsko ogrevanje, ter ima dnevni prostor opremljen z talnim ogrevanjem.

Stanovanjska hiša se nahaja na mirni in prijetni lokaciji, lahko dostopni po asfaltirani in osvetljeni javni cesti, katera se priključi na Tržaško cesto, nedaleč stran od Ljubljanskega mestnega jedra. V bližini je avtobusno postajališče in vse potrebne ustanove in storitve v obliki trgovin, šol, salonov in podobno.

Vljudno vabljeni na voden ogled. Vredno ogleda!

Cena: 318.000 EUR

Koda: L226

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

  • Zgrajeno leta: 1990
  • Prenovljeno leta: 2021
  • Nadstropje: 2/2
  • Bližina trgovine: DA
  • Bližina vrtec, šola: DA

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine