LJUBLJANA – Moste – bližina moščanske tržnice

Na odlični lokacij, zelo blizu centra mesta, posredujemo pri prodaji zazidljive posesti v velikosti 821 m2, na kateri že stojijo tri stavbe. Posest je primerna tako za adaptacijo že obstoječih stavb, kot tudi novogradnje. Zaradi izjemne lokacije je bivanje v tem delu mesta primerno za vse, ki si želijo bližine centra na peš, ob enem pa popoln mir.
PRODAMO 495.000€ - Hiša
V162 821  m2 2 x Kopalnica 1 x Garaža 3 x Parking Zgrajeno leta: 1902

LJUBLJANA – Moste – blizu moščanske tržnice

 

Na odlični mirni lokaciji, blizu centra mesta, posredujemo pri prodaji posesti, v velikosti 821 m2, na kateri stojijo tri stavbe. Prva, ki je ob ulici sestoji iz 2 stanovanjskih enot in v drugem delu pritličja treh prostorov, ki so bili namenjeni poslovni dejavnosti. Ta stavba je tudi 60% podkletena. Skupne bivalne površina je cca 300m2.

Stanovanjska enota v nadstropju sestoji iz vhodne veže, stopnišča, hodnika, manjšega balkona, ki je obrnjen v notranjost na vrt, kopalnice, spalnice, dveh otroških sob in seveda kuhinje z jedilnico, ter dnevnega prostora z izhodom na veliko zunanjo teraso.

Drugo stanovanje v pritličju stavbe je manjše in sestoji iz kuhinje z jedilnico, velike dnevne sobe, ki služi tudi kot spalnica, shrambe, kopalnice, velike sobe za shranjevanje, vključuje pa tudi izhod na vrt.

Preostali del pritličja so prostori, v katerih je do nedavnega potekala poslovna dejavnost, sedaj pa so namenjeni skladiščenju raznoraznih stvari.

Preostali dve stavbi sta samostojni in sta na notranji strani posesti. Ena je trenutno v uporabi kot garaža, sicer pa je lahko samostojna stanovanjska enota, saj ima vse potrebne priključke in je v zgornjem delu že oblikovana kot stanovanje. Tretja stavba bi prav tako lahko bila bivalna enota, saj so vsi potrebni priključki bodisi že na voljo v stavbi sami, ali pa so v neposredni bližini, služi pa trenutno skladiščenju raznih športnih rekvizitov in drugih predmetov.

Notranjost posesti predstavlja urejen vrt, ki ima gredice za lastno pridelavo zelenjave, se pa na vrtu nahaja tudi sadno drevje. Ker je vrt odmaknjen od ceste v celoti, nudi popoln mir in zasebnost.

Nakup te posesti pomeni lahko odlično investicijsko priložnost, saj je zemljišče dovolj veliko za gradnjo različnih tipov eno ali dvostanovanjskih enot. Prav tako je zemljišče dovolj veliko za razdelitev parcel in izgradnjo samostojnih individualnih hiš. Glede na stavbe, ki so že na parceli je tudi, v primeru novogradenj, precejšen del komunalnega prispevka že plačan. Lokacijska informacija za to zemljišče dovoljuje 40% pozidanost, max višina novih stavb je 11m, tipi stavb, ki se lahko gradijo, pa so eno ali dvostanovanjske stavbe, bodisi individualne ali dvojčki.

V primeru, da bi se novi lastniki odločili za adaptacijo obstoječih zgradb, se v njih lahko oblikuje vsaj 5 stanovanjskih enot, od katerih so tri v glavni stavbi, v preostalih dveh pa v vsaki po ena.

Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini, lokacija pa je dovolj blizu centra mesta, da je le-ta dostopen peš.

Posest je vpisana v ZK, prevzem pa je možen kmalu po zaključenem prodajnem postopku oziroma po dogovoru.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 495.000 EUR oz. 603,00 EUR/m2

Koda: V162

 

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1902
 • Nadstropje: K+P+1
 • Energetska izkaznica: C
 • Lega: JZ
 • Ogrevanje: Toplarna
 • Park, zelene površine: DA
 • Bližina trgovine: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Bližina LPP: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine