LJUBLJANA, Šiška – Draveljska gmajna

V zelenju in miru, na imenitni lokaciji, posredujemo pri prodaji prostornega 3 sobnega stanovanja, ki si ga novi lastniki lahko uredijo v prelepo in zavidanja vredno nepremičnino.
PRODAMO 194.000€ - Stanovanje
V156 75,20 m2 3 Sobno 1.5 x Kopalnica 1 x Parking Zgrajeno leta: 1972

LJUBLJANA, Šiška – Draveljska gmajna

Na izjemni lokaciji v Šiški, posredujemo pri prodaji prostornega 3 sobnega stanovanja, bruto velikosti 75,2 m2, s kletjo, ki se nahaja v povsem energetsko prenovljeni večstanovanjski stavbi. Stavba je dobila novo fasado, streho, prenovili so se skupni hodniki, ureja se skupna etažna lastnina in funkcionalno zemljišče, trenutno pa poteka tudi obnova toplotne postaje, zato bo prihajajoča kurilna sezona cenovno še ugodnejša.

Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju od štirih. Ker je v zadnji oziroma najvišji etaži, so stropi višji od standardnih, kar daje stanovanju še dodatno prostornost. Sicer je potrebno adaptacije, se stoji pa iz vhodne veže, ki vodi v vse ostale prostore. Na vzhodni strani sta dve veliki spalni sobi, ki sta lahko namenjeni otroški sobi in spalnici za starše oziroma kako drugače. Naravnost iz hodnika so sanitarni prostori, kopalnica in stranišče sta ločena, vendar se jih ob adaptaciji da združiti in povečati še na račun dela jedilnice. Na zahodni strani vrata vodijo v veliko dnevno sobo, od koder je izhod na zastekljen balkon, ter kuhinjo, ki se končuje z jedilnico. Med kuhinjo in dnevno sobo je sicer odprtina, za širino vrat, ki pa je trenutno zaprta z omaro.

Stanovanju pripada tudi velika klet (4,7m2) z oknom, ki se nahaja v pritličju stavbe, kjer so tudi kolesarnica in drugi skupni prostori.

Zaradi lege stanovanja, ki je odlična, saj vas v spalnem delu prebudi sonce, popoldne pa se v njem kopa ves dnevno bivalni del, je stanovanje izjemno prijetno. Stavba je v naselju končna in je pomaknjena v popoln mir in obilico zelenja. Parkirnih mest je pod blokom in njegovi neposredni okolici več kot dovolj.

V bližini, pa vseeno dovolj oddaljeno, se nahaja prav vsa pomembna infrastruktura, od šole, do vrtca, lekarne, trgovine, avtobusnega postajališča, fitnes centra, … pa še dostop do obvoznice je idealen.

Prav tako je blizu veliko zanimivih sprehajalnih lokacij, kot so koseški bajer, Toško čelo, Bike park Podutik s svojimi izletniškimi točkami, za kvalitetno preživljanje prostega časa.

Zemljiška knjiga je urejena! Prevzem je mogoč v kratkem času oz. Takoj po zaključku prodajnega postopka, saj je prazno.

Ob nakupu so lastniki pripravljeni vzeti v račun manjše stanovanje.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

 

Cena: cca 194.000,00 EUR

Koda: V156

Dodatne Informacije

  • Zgrajeno leta: stavba 1972
  • Nadstropje: 4/4
  • Lega: V-J-Z
  • Energetski razred: C
  • Ogrevanje: Plin
  • Domofon: Da
  • Bližina trgovine: Da
  • Bližina avtobusa: Da
  • Bližina vrtec, šola: Da
  • Park, zelene površine: veliko, skrbno urejena okolica

Dodane vrednosti

Podobne Nepremičnine