LJUBLJANA ŠIŠKA – STARA CERKEV – Poslovni prostor

10 atraktivnih apartmajev, ki se nahajajo v stavbi ob Celovški cesti, išče nove lastnike, ki bodo znali iz njih narediti zgodbo o uspehu.
Naprodaj 845.000€ - Hiša, Poslovni prostor
V129 360 m2 10 Sobno 10 x Kopalnica Zgrajeno leta: 1840

V Šiški, pri Stari cerkvi, tik pred centrom mesta, v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture posredujemo pri prodaji 10 apartmajev, ki lahko služijo za turistično dejavnost ali dolgoročne najeme.

V dveh nadstropjih kompletno renovirane in adaptirane hiše ob Celovški cesti (360 m2) prodamo 10 apartmajev, ki nudijo izjemno investicijsko priložnost.

Hiša ima zanimivo zgodovino, saj je bila v njej gostilna z imenom Pri Tičarju in so se v njej radi zadrževali kočijaži, ki so v mesto in iz njega prevažali dobrine.

V letu 2018 so bila končana vsa prenovitvena dela in hiša je dobila povsem novo podobo. V dveh etažah (pritličje in 1. nadstropje) se nahaja 10 apartmajev, različnih velikosti. V vsaki etaži po pet. Nekateri so večji in nudijo nastanitev manjši zaključeni družbi, nekateri pa so lahko le enoposteljni. Vsak od apartmajev je narejen kot samostojna enota, ima svoj domofon, zvonček na vhodu v zgradbo, svoje števce za vodo in ogrevanje, vso pripravljeno instalacijo za klima napravo, svojo kopalnico z možnostjo postavitve manjšega pralnega stroja. V sobi je pripravljena tudi vsa instalacija za eventuelne kuhinjske elemente (čajna kuhinja). Nekateri od apartmajev so tudi delno opremljeni z udobno posteljo, foteljem ali taburejem. Dva od večjih apartmajev imata tudi svoj balkon.

V kleti stavbe je na voljo prostor, kjer bodo pralno sušilni stroji za goste.

V pritličju je takoj ob vhodu predviden prostor za recepcijo, v zadnjem delu pa je prostor z vso potrebno instalacijo, namenjen kuhinji, kjer bi se lahko pripravilo zajtrke za goste. Hodnik v pritličju je dovolj prostoren za postavitev miz in stolov, ki bi služili ponudbi bed&breakfast.

Lokacija objekta je več kot primerna za dejavnost hostla ali manjšega apart hotela. Prostori se primerni tudi za ureditev pisarn ali druge storitvene dejavnosti, odvetniško delo ali morebitna predstavništva.

V stavbi, ki ima talno ogrevanje v vseh etažah je na voljo tudi plinska napeljava, topla voda pa preko grelnih bojlerjev. Stavbno pohištvo je višjega cenovnega razreda, zato je v stavbi mir, četudi stoji ob Celovški cesti.

Za parkiranje je lastnik že dogovorjen za 10 parkirnih mest, ki bodo na voljo na bližnji tržnici z manjšim doplačilom.

Vsa pomembna infrastruktura je v neposredni bližini: številne linije LPP, mestna kolesa BicikeLj, park Tivoli, center mesta je oddaljen le nekaj minut hoda. Lokacija je primerna tudi za dolgoročno oddajo študentom ali posameznikom, ki pridejo v Ljubljano zaradi dela.

Prevzem nepremičnine je možen v kratkem času. ZK stanje je urejeno.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Zaračunamo posredniško storitev v višini 4%+DDV, na način, da se provizija enakovredno deli med prodajalca in kupca (2%+2%+DDV).

 

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1840
 • Prenovljeno leta: 2018
 • Nadstropje: pritličje in 1. nad.
 • Lega: ob Celovški
 • Energetska izkaznica: v izdelavi
 • Ogrevanje: talno gretje
 • Domofon: DA
 • Zelene površine: veliko
 • Bližina LPP: DA

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine