LJUBLJANA ŠIŠKA – STARA CERKEV – ROOMS VALENTINO (4 zvezdice)

Na prodaj je turistični objekt s 4 zvezdicami ROOMS VALENTINO, z 10 vrhunsko opremljenimi apartmaji. Zaradi svoje lokacije in zelo dobrih ocen dosedanjih gostov nudi izjemno poslovno priložnost. Stavba je v celoti renovirana, vsa dela so bila zaključena v letu 2018.
Naprodaj 945.000€ - Apartma, Hiša, Poslovni prostor
V149 360 m2 10 Sobno 10 x Kopalnica 10 x Parking Zgrajeno leta: 1840

V Šiški, pri Stari cerkvi, posredujemo pri prodaji turističnega objekta ROOMS VALENTINO, ki se nahaja tik pred centrom mesta, v neposredni bližini vse pomembne infrastrukture.

V dveh nadstropjih (pritličje in 1. nadstropje), v letu 2018 kompletno renovirane in adaptirane hiše ob Celovški cesti (360 m2) prodamo turistični objekt ROOMS VALENTINO, ki ima na portalu booking.com zelo dobre ocene, zato nudi izjemno investicijsko priložnost. Od začetka delovanje, poletje 2019, dosega praktično 100 % zasedenost.

V letu 2018 so bila končana vsa prenovitvena dela in stavba je dobila povsem novo podobo. V dveh etažah (pritličje in 1. nadstropje) se nahaja 10 apartmajev, različnih velikosti. V vsaki etaži po pet. Nekateri so večji in nudijo nastanitev manjšim zaključenim družbam ali družinam, nekateri pa so dvoposteljni.

Vsak od apartmajev je narejen kot samostojna enota, ima svojo kopalnico, svoj domofon, zvonček na vhodu v zgradbo, svoje števce za vodo in ogrevanje in svojo klima napravo. Vsi apartmajev so popolnoma opremljeni z udobnimi posteljami, večji tudi s pogradom za otroke, fotelji, ki se jih lahko spremeni v dodatno ležišče, omarami, toaletnimi mizicami, televizorjem, wi-fi-jem in dodatnimi tabureji oziroma nočnimi omaricami. Dva od večjih apartmajev imata tudi svoj balkon, kjer so dobrodošli tudi kadilci.

V kleti stavbe je na voljo še en prostor, kjer se lahko namesti pralno sušilni stroj ali se ga uredi v čajno kuhinjo za potrebe gostov.

V pritličju, takoj ob vhodu, je prostor za recepcijo, v zadnjem delu pa je prostor, kjer se hrani dodatno posteljno perilo, brisače, toaletne potrebščine, ker pa ima tudi vso potrebno instalacijo, namenjeno kuhinji, se ga zlahka preuredi za pripravo zajtrkov za goste, če bi novi lastnik želel, kot dodatno, gostom ponuditi bed&breakfast storitev. Hodnik v pritličju je dovolj prostoren za postavitev miz in stolov, ki bi služili tej dodatni ponudbi .

V stavbi, ki ima talno ogrevanje v vseh etažah je na voljo tudi plinska napeljava, topla voda pa preko grelnikov sanitarne vode. Stavbno pohištvo je višjega cenovnega razreda, zato je v stavbi mir, četudi stoji ob Celovški cesti.

Za parkiranje je na voljo 8 parkirnih mest, na bližnji tržnici in 2 parkirni mesti, za stavbo samo.

Vsa pomembna infrastruktura je v neposredni bližini: številne linije LPP, mestna kolesa BicikeLj, park Tivoli, center mesta je oddaljen le nekaj minut hoda.

Prevzem nepremičnine je možen po dogovoru. ZK stanje je urejeno.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 945.000 EUR

Koda: V149

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1840
 • Prenovljeno leta: kompletno adaptirano 2018
 • Nadstropje: pritličje in 1. nadstropje
 • Lega: ob Celovški
 • Energetska izkaznica: v izdelavi
 • Ogrevanje: talno
 • Domofon: da
 • Klima: da
 • Bližina LPP: da
 • Bližina trgovine: da
 • Park, zelene površin: veliko

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine