LJUBLJANA – ŠLANDROVA; reprezentativna stavba, nizki stroški, park mesta

LJUBLJANA – ŠLANDROVA; reprezentativna stavba, nizki stroški, park mesta
ODDAMO 11€ /m2/mesec 
G149 140 m2 Zgrajeno leta: 2010

LJUBLJANA – ŠLANDROVA; reprezentativna stavba, nizki stroški, park mesta

Posredujemo pri oddaji poslovnega prostora, ki se nahaja v poslovni stavbi v industrijsko poslovni coni Črnuče. Cono odlikuje dobra prometna povezava z centrom mesta, hkrati pa se naslanja na mestno obvoznico in s tem na avtocestni sistem. Mikrolokacija je odlična, saj se nahaja ob eni glavnih mestih vpadnic, neposredno ob Šlandrovi cesti. Prav tako omogoča mirno poslovanje, saj je poslovna stavba orientirana tako, da omogoča pogled na zeleno cono proti Savi in Ljubljani.

Omenjeni poslovni prostor se nahaja v tretjem nadstropju poslovne stavbe in meri 140m2; je odprtega tipa, vendar ga je možno s steklenimi predelnimi stenami radeliti na več pisarn (odvisno od želja in potreb).

Cena: 11,00 EUR/m2

Koda: G149

 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.540,00 EUR plus 22 % DDV.

Dodatne Informacije

  • Zgrajeno leta: 2010
  • Lega: S/V/J
  • Energetska izkaznica: Merjena, 50 kWh/m2a
  • Bližina avtobusa: DA

Dodane vrednosti

Podobne Nepremičnine