LJUBLJANA – TRNOVSKO PREDMESTJE, bližina mestnega jedra, lepo vzdrževana atrijska hiša, prodamo.

LJUBLJANA – TRNOVSKO PREDMESTJE, bližina mestnega jedra, lepo vzdrževana atrijska hiša, prodamo.
PRODAMO 599.000€ - Hiša
B228 236 m2 6 Sobno 2 x Kopalnica 1 x Garaža 4 x Parking Zgrajeno leta: 1991

LJUBLJANA – TRNOVSKO PREDMESTJE, bližina mestnega jedra, lepo vzdrževana atrijska hiša, prodamo.

Stanovanjska hiša v neto izmeri 236 m2 (P+M), zgrajena na parceli 581 m2, se nahaja na mirni lokaciji, le dva kilometra od mestnega jedra, v urejenem mestnem območju z vso infrastrukturo v neposredni bližini. Pokriti parkirni mesti sta dostopni s ceste, dve pa po dovozni poti na hišnem dvorišču. Hišo s teraso obdaja parkovno urejen vrt in tlakovano dvorišče. Vrt od soseske ločuje zimzelena živa meja. Hiša je bila zgrajena leta 1989, delno obnovljena leta 2016-2018. Objekt je v dobrem stanju in vseljiv brez vlaganj. Možnost preureditve v dvostanovanjski objekt. Ogrevanje je izvedeno s centralno kurjavo na toplotno črpalko (vgrajena 2018 leta). Do hiše je napeljan tudi mestni plinovod.

 

PODROBNI OPIS HIŠE

Stanovanje – pritličje, 88 m2: veža s stopniščem; kuhinja z jedilnico in dnevno sobo; iz dnevne sobe pogled na teraso in zelen vrt skozi pomično panoramsko okno; iz jedilnice pogled na zelenico z drevesi in živo mejo; prostorna kopalnica s kopalno kadjo in straniščem; spalnica; kabinet ali soba za goste.

Stanovanje – mansarda, 88 m2: stopnišče; na stopniščnem podestu je prostor za garderobo ali shrambo gospodinjskih potrebščin; enoten prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo je opremljen s šestimi strešnimi VELUX okni, ki nudijo obilo svetlobe čez dan in čudovit razgled na nočno nebo; iz tega prostora je izhod na balkon skozi panoramsko pomično okno; dve svetli sobi, vsaka s strešnima VELUX oknoma; kopalnica s kopalno kadjo, tušem in straniščem ima strešno VELUX okno; dodatno majhno ločeno stranišče.

Kreativna delavnica, 40 m2: v pritličju se nahaja prostorna kreativna delavnica; izjemno svetel prostor ima panoramska okenska vrata, ki vodijo na dvorišče hiše, kjer je parkirišče; drugo okno omogoča pogled na teraso z vrtom, svetloba prihaja še s tretje strani skozi podolgovato okno z motnim steklom; iz delavnice je vstop v veliko shrambo.

Velika shramba, 20 m2: primerna za odlaganje; dostop iz shrambe na dvorišče s parkiriščem je prav tako skozi panoramska okenska vrata.

Lopa, 10 m2: iz velike shrambe je vstop v lopo, kjer je shranjeno vrtno orodje; lopa ima WC.

Kreativna delavnica, velika shramba in lopa tvorijo samostojno hišno enoto, iz katere je možno narediti stanovanje velikosti 65 m2 s svojim vhodom in pripadajočim parkiriščem. Podstreha ni izkoriščena.

ZK urejeno, brez bremen. Vseljivost in oprema po dogovoru.

Več informacij ob ogledu – vabljeni!

Cena: 599.000,00 EUR (2.538,00 Eur/m2)

Koda: B228

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

Dodatne Informacije

 • Zgrajeno leta: 1991
 • Prenovljeno leta: 2018
 • Nadstropje: P+M
 • Energetska izkaznica: D
 • Ogrevanje: Toplotna črpalka
 • Klima: DA
 • Park, zelene površine: DA
 • Bližina LPP: DA
 • Bližina trgovin: DA
 • Bližina vrtec, šola: DA
 • Velikost parcele: 581 m2

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine