LJUBLJANA – VIČ – prečudovita družinska hiša

Prečudovita samostojna družinska hiša
PRODAMO 1.500.000€ - Hiša
V73 286,20 m2 7 Sobno 4 x Kopalnica 2 x Garaža Zgrajeno leta: 2007

Prodamo samostojno družinsko hišo, z 286,2 m2 bivalne površine. Hiša stoji na veliki parceli velikosti 833 m2 in je odmaknjena od mestnega hrupa. Mimo hiše poteka lokalni promet v enosmernem režimu. V letu 2007 je bila hiša v celoti popolnoma obnovljena.

Zunanjost z novo fasado, novo streho, ureditvijo tlakovanih in zelenih površin na parceli, ograjo, ki teče okrog posesti. Na vrtu je nastala tudi dodatna terasa, ki omogoča prijetno preživljanje prostega časa.

Notranjost hiše je bila v celoti narejena na novo, z višjimi stropovi (3,2 m) novimi betonskimi ploščami med nadstropji, novimi okni, ki so v celoti sledila zahtevam spomeniškega varstva. Polkletna in visokopritlična etaža sta ogrevani s talnim gretjem, ki se ga za vsako etažo posebej upravlja. Hiša ima vgrajen tudi centralni sesalni sistem, je klimatizirana v zgornjih etažah, kjer so tla zaključena z visokokvalitetnim parketom. Na oknih, kjer bi lahko v hišo videli sosedje so namesto stekel vgrajeni umetniški vitraži.

Hiša je lepo negovana in vzdrževana, ter zgrajena v štirih etažah.

V polkletnem delu je garaža, vinska klet, dnevni WC, garderobni del in izjemno lep apartma, za 4 do 6 oseb, ki ima povsem ločen vhod iz zadnje strani hiše. Vsebuje velik dnevno bivalni prostor, dve veliki spalnici z dvojnimi posteljami in dve kopalnici s tušem in WC-jem.

V visokem pritličju se nahajajo vhodna veža s stopniščem, ki vodi v višja nadstopja in polklet. Stopnice v klet so obložene s keramiko, stopnice v nadstropja pa so obložene z visokokvalitetnim parketom. Skozi velika steklena vrata se vstopi v kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom. Etažo odlikujejo velika panoramska vrata, ki nudijo ogromno svetlobe in omogočajo dostop do dnevne terase. V dnevnem prostoru je tudi kamin, veliki udobni kavči, prostorna kuhinja s številnimi aparati, ter velika jedilnica, ki je obkrožena z velikimi okni s pogledom na vrtno pokrito teraso in zelenico za hišo.

Eno etažo višje se nahaja nadstropje za starše. Poleg velike, udobne spalnice je v etaži tudi samostojna garderobna soba, dodatna soba, ki služi trenuto kot delovna, velika kopalnica s kadjo, tušem in straniščem ter sobo, ki služi kot utility.

V najvišji etaži, ki je namenjena otrokom pa se nahajata dve veliki samostojni sobi, ki sta obe opremljeni z nadstandardnim pohištvom, narejenim po meri, obe sta klimatizirani, v etaži pa se nahaja tudi kopalnica s tušem in WC-jem, ki je namenjena uporabnikom te etaže.

Okolica hiše je skrbno negovana. Na robu parcele stojita tudi dve zidani garaži, ki se jih lahko podre in naredi do 5 dodatnih parkirnih mest. Velika zelenica in pokrita terasa na vrtu za hišo, nudijo kvalitetno preživljanje prostega časa za vso družino.

Zemljiška knjiga je urejena.

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Agencija si pridržuje pravico do izbire končnega kupca.

Zaradi atraktivnosti notranje in zunanje ureditve, je hišo mogoče kratkoročno najeti tudi za potrebe snemanj reklamnih spotov ali filmov.

Cena: cca 1.500.000 €

Koda: V73

 

Dodatne Informacije

 • Adaptirano leta: 2007
 • Energetska izkaznica: D
 • Talno gretje: DA
 • Centralni sesalni sistem: DA
 • Vinska klet: DA
 • Kamin: DA
 • Utility: DA
 • Bližina LPP: DA

Sprejemna pisarna

 • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
 • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
 • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine