MORAVSKE TOPLICE, Čikečka vas – več poslopij in zemljišče v Krajinskem parku Goričko

Posredujemo pri prodaji 2.887 m2 velikega posestva na Goričkem, kjer si lahko novi lastniki uredijo življenje v naravi in z njo.
PRODAMO 25.000€ - Hiša, Zemljišče
V203 2887 m2

MORAVSKE TOPLICE, Čikečka vas – več poslopij in zemljišče v Krajinskem parku Goričko

IZJEMNA PRILOŽNOST za vse, ki bi si želeli pobegniti v mir in naravo, v gričevnato neokrnjeno pokrajino, med tople in prijazne ljudi.

Posredujemo pri prodaji posestva, v skupni izmeri 2.887 m2. Sestoji iz dveh parcel, od katerih je prva stavbno zemljišče v velikosti 1.186 m2, druga pa kmetijsko zemljišče, ki se po kategorizaciji uvršča v najboljša kmetijska zemljišča in meri 1.701 m2.

Na prvi parceli stoji pet objektov, ki glede na svojo lego predstavljajo svoj mikrokozmos. Največja je stanovanjska hiša, ki je v prvem delu grajena kot tipična panonska hiša. Ob vstopu v objekt se na sredini nahaja prostor, ki služi kot kuhinja, na levo in desno pa sta dve sobi. Iz sredinskega dela vodijo strme stopnice na podstreho, kjer je prostor za dodatne spalnice.

Druga stavba, ki stoji nasproti je včasih služila kot manjša žganjekuha, velik skedenj in manjša drvarnica pa ob ustrezni prenovi lahko služita kot prostor za druženje. V sredini, med hišami stoji vodnjak.

Stavba in ostali pomožni objekti so potrebni temeljite obnove. Posest ni pod zaščito spomeniškega varstva. Investitor si posestvo lahko spremeni v čudovito domovanje, saj je Goričko lepota, ki jo moraš znati videti in odkriti. Posestvo se nahaja v osrčju Krajinskega parka Goričko.

Kmetijsko zemljišče je primerno za vzgojo raznih rastlin, saj je zemlja izredno rodovitna.

Čikečka vas leži na severo vzhodnem robu Slovenije in je približno 30 minut oddaljena tako od Lendave kot od Murske Sobote.

Zanimive povezave:

https://www.tvambienti.si/10/04/2021/ambienti-11-sezona-7-oddaja/

https://www.tvambienti.si/18/10/2021/ambienti-12-sezona-6-oddaja/

Vpis v ZK je urejen, hiša ima hišno številko, vsa infrastruktura je na parceli. Dostop do zemljišča je iz javne občinske ceste.

Zemljišče bo na voljo novemu lastniku takoj po zaključenem prodajnem postopku!

Lepo vabljeni k ogledu in nakupu!

Cena: 25.000,00 EUR

Koda: V203

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki bodo nastali s prodajo nepremičnine.

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine