Palais & Villa Schellenburg Ljubljana

Rojal Invest d.o.o.
PRODAMO Prosim pokličite za ceno - Novogradnje

Donator, mecen in dobrotnik Jakob pl. Schellenburg z družino je večji del svojega premoženja, pridobljenega s trgovanjem daroval v dobrodelne namene, predvsem za potrebe mesta Ljubljane.

Iz njegove zapuščine je bilo ustanovljenih več fundacij, ki so bogato darovale še vse do konca prve svetovne vojne. Njemu v čast in spomin je novo nastajajoč gradbeni biser dobil ime.

Na ozemlju bivšega Kolizeja nastaja eno najlepših naselij, ki sestoji iz Palače in Vile Schellenburg.

Palais & Villa Schellenburg Ljubljana

Gradbeni stroji so že v polnem pogonu, prav tako prodaja zares izjemnih stanovanj, zato vse zainteresirane vabimo, da nas pokličejo in se dogovorijo za informativni sestanek. Z veseljem vam bomo predstavili vse podrobnosti.

Za dogovor o terminu sestanka, smo vam na voljo na telefonski številki +386 1 300 73 70

ali preko e-naslova: veronika@royal-nepremicnine.com

Projekt Palais & Villa Schellenburg Ljubljana sestoji iz 125 stanovanjskih enot, ki bodo v dveh ločenih stavbah.

Vsa stanovanja se prodajajo neopremljena, razen osnovne razsvetljave in seveda sanitarne keramike, kjer bo lahko kupec izbiral med nekaj visoko kvalitetnimi variantami, ki so vam na voljo.

Tako za vilo, kot za palačo je zagotovljen 24 urni concierge servis in varovanje.

Palais Schellenburg sestoji iz 110 stanovanjskih enot, ki se bodo nahajale v osmih etažah ( Pritličje + 7 nadstropij). Vsaki od enot pripada tudi prostorna shramba. Le-te bodo v kletnih etažah, kjer so na voljo tudi parkirna mesta različnih velikosti in se jih kupuje posebej.

Villa Schellenburg, ki je umaknjena med stare meste hiše, sestoji iz 15 stanovanjskih enot, ki se bodo razporedile po šestih etažah. ( Pritličje + 5 nadstropij). Tudi enotam v vili pripadajo prostorne shrambe v kletnih etažah, parkirna mesta pa so na voljo v različnih velikostih in se jih kupuje posebej.

Lokacija novogradnje je zares izjemna. Čisto vse kar v mestu šteje in prebivalcem omogoča prijetno bivanje, je dostopno peš. V neposredni bližini, se poleg številnih kulturnih ustanov, peš cone starega mestnega jedra, reke Ljubljanice, mestne tržnice, Ljubljanskega gradu, številnih Plečnikovih mojstrovin, nahajajo tudi pljuča zelene Ljubljane, mestni park Tivoli, ki bo stanovalcev novega naselja omogočal rekreacijo in kvalitetno preživljanje prostega časa, bodisi na sprehodu z otroki ob obisku mestnega igrišča, s hišnim ljubljenčkom ali pa tudi tistim bolj pohodniško naravnanim, saj je do Rožnika ravno za prijeten mini pohod.

Vljudno vabljeni na informativni sestanek, kjer vas bomo z veseljem sprejeli v naših poslovnih prostorih na Dalmatinovi ulici 10.

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine