RAVNO BRDO pri ZGORNJI BESNICI, samostojna hiša v okolici Ljubljane, ugodno prodamo za 143.000 EUR.

Ravno brdo – samostojna obnovljena hiša ugodno prodamo
Naprodaj 143.000€ - Hiša
M40 177,80 m2 5 Sobno 2 x Kopalnica Zgrajeno leta: 1998

Posredujemo pri prodaji samostojne stanovanjske hiše v izmeri 177,80 m2, ki se nahaja na mirni in zeleni lokaciji na robu naselja Ravno brdo. Parcela na kateri hiša stoji meri 1.156 m2, je ravna in sončna ter ponuja lep, odprt pogled.

V letih 2018 in 2019 je bila notranjost hiše v celoti prenovljena. V celoti je postavljena nova električna in vodovodna napeljava, okoli hiše in v pritličju je izvedena hidroizolacija ter postavljeno talno gretje v vseh bivalnih prostorih tako v pritličju kot tudi v 1. nadstropju. Obe kopalnici in wc imajo nove vodovodne inštalacije in podometne wc kotličke, položene so nove keramične ploščice. Vse stene v hiši so na novo ometane in prebeljene, v vseh prostorih so položene talne obloge, ki so primerne za talno gretje.

Hiša v dveh etažah (P+M) ima zelo funkcionalen tloris:

V pritličju je moderno zasnovan, odprt in svetel bivalni del, ki povezuje dnevno sobo, jedilnico ter kuhinjo. Iz dnevne sobe je izhod na ravno dvorišče. Poleg kuhinje se nahaja priročna shramba.

V drugem delu pritličja se nahaja spalnica iz katere sega pogled na zeleni gozd.

Sanitarno tehnični prostori v pritličju so med seboj ločeni in zajemajo, dnevni wc, kopalnico ter kurilnico s pralnico s posebnim vhodom.

V 1. nadstropju se nahajajo kopalnica in štiri sobe, dve imata izhod na balkon.

Hiša ima hišno številko, je priključena na električno (gospodinjski odjem) in vodovodno omrežje, do nje je pripeljan telefonski in kabelski priključek.

Pred hišo stoji lesena brunarica z enim bivalnim prostorom, nadstreškom in wc-jem. Notranja oprema (kuhinjski elementi, plinski štedilnik, peč na drva, omara, miza s stoli in postelja) omogoča krajše bivanje.

Sončna parcela z vrtom, obkrožena z zelenjem in na čistem zraku brez onesnaževalcev, predstavlja pravi raj za ljubitelje vrtnarjenja in zdrave hrane. Na parceli je zasajeno nekaj mladih sadnih dreves, ki bodo novemu lastniku v prihodnje prinašali okusne in zdrave plodove.

Zemljiškoknjižno stanje je urejeno. Nepremičnina je brez bremen. Prevzem v posest je možen v kratkem času oziroma v skladu z dogovorom.

Pokličite za dodatne informacije in ogled na terenu – vljudno vabljeni!

 

Dodatne Informacije

  • Zgrajeno leta: 1998
  • Prenovljeno leta: 2018/2019
  • Nadstropje: P+M
  • Ogrevanje: CK, talno gretje
  • Nova streha: NE
  • Bližina LPP: NE
  • Bližina vrtec, šola: NE

Dodane vrednosti

Sprejemna pisarna

  • Telefon : +386 (0) 1 300 73 70
  • Mobitel : + 386 (0) 51-363-630
  • Email : info@royal-ljubljana.si

Vedno na voljo in z veseljem vas pričakujemo.
Preberi Več

Veselimo se vašega sporočila

Loading...

Podobne Nepremičnine